Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Priorități remarcabile

Viața Medicală
Acad. Gheorghe BENGA luni, 28 decembrie 2015
     Noua ediție a operei fundamentale a prof. Radu Iftimovici, renumit istoric de medicină al școlii bucureștene de specialitate, din ultimele decenii ale secolului XX și primele decenii ale secolului XXI, aduce priorități remarcabile. Crescând numărul de pagini ale tratatului, a devenit necesară publicarea a două volume. Istoria universală a medicinei și farmaciei constituie o premieră în literatura medicală, volumul al doilea devenind o prioritate și pe plan internațional.
     Autorul impresionează prin documentarea excepțională, mergând până la citarea de articole științifice cu informațiile bibliogafice complete, prin spiritul critic, prin analiza corectă a priorităților cercetătorilor în cazul descoperirilor importante (inclusiv a celor pentru care s-au acordat premii Nobel) și prin susținerea contribuțiilor descoperitorilor români. Această lucrare ar trebui să fie prezentă în bibliotecile publice mari din România și din lume, dar și în bibliotecile unui cerc larg de specialiști din disciplinele biomedicale (medici, farmaciști, biologi, biochimiști etc) sau din disciplinele umaniste (istorici, specialiști în filosofia științei etc.).

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.