Newsflash
OPINII

Se întâmplă acum: Conferința Medicilor din București ediția a VII-a

de Biroul executiv CMMB - iun. 26 2020
Se întâmplă acum: Conferința Medicilor din București ediția a VII-a

Cea de-a opta ediţie a Conferinței CMMB își așteaptă participanții cu un program variat, în mediul online, adaptat contextului epidemiologic.

Pe lângă eticheta „Breaking News”, televiziunea ne-a mai adus o formulă de avertizare, preluată și de presa online: Se întâmplă acum! Chiar acum, când revista noastră iese de sub tipar, sau mâine, când o veţi găsi în cutia poștală, se desfășoară Conferinţa CMMB. În 2020, cea de-a opta ediţie a acestui eveniment știinţific de prestigiu aduce împreună miile de medici din București în spaţiul virtual impus de situaţia epidemiologică pe care o trăim (și împotriva căreia luptăm!).

Desigur, în acest an ne va lipsi contactul uman, momentul special când putem sta alături, împreună, toţi cei care alcătuim cea mai puternică organizaţie profesională din ţară. Dar, în online, eticheta „Se întâmplă acum” rămâne de actualitate nu doar în cele două zile ale manifestării, ci până anul viitor, când ne vom revedea în sală, la cea de-a noua ediţie.

Cei peste 8.300 de medici care s-au înscris la lucrările ediţiei a opta vor primi gratuit acces la înregistrările și materialele conferinţei. Programul manifestării, pe care participanţii l-ar fi primit la intrarea în sală, poate fi accesat la https://bit.ly/2Vdm3qB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe