Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

STUDIU: Construcțiile medicale, imune la pandemie

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 27 martie 2020, ora 12:07

Proiectele de tip medical, infrastructură și construcțiile rezidențiale mici vor înregistra cele mai semnificative creșteri în contextul prelungirii scenariului pandemiei, estimează specialiștii în construcții.

Rezultatele fac parte dintr-un studiu desfășurat de agenția IBC Focus, pe un eșantion de peste 300 de specialiști activi în piața construcțiilor.

constructii medicale  poza

„În ultima săptămână ne-am bucurat să primim foarte multe notificări din partea specialiștilor din piața construcțiilor, astfel am reușit să adunăm peste 300 de răspunsuri la chestionarul menit să ne ajute să avem o privire de ansamblu asupra pieței construcțiilor din România în contextul epidemiei cu COVID-19”, a declarat Andrei Spătaru, CEO IBC Focus.

constructiile medicale

Principalii actori din domeniu consideră că, în cazul prelungirii acestei pandemii, vor exista totuși creșteri ale numărului de investiții pe anumite segmente, creșteri determinate atât de contextul actual, cât și de un aport adus de domeniul public din dorința de a oferi suport și de a debloca investiții din bugetul statului.

Astfel, vorbim în primul rând de segmentul investițiilor medicale, ales de mai bine de jumătate din cei chestionați, urmat de construcțiile de infrastructură și utilitate.

Sursă imagine: Pixabay

Etichete: constructii medicale coronavirus romania studiu pandemie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.