Newsflash
OPINII

Summitul WISH 2020, în format virtual 3D

de - oct. 30 2020
Summitul WISH 2020, în format virtual 3D

Au început înscrierile pentru a V-a reuniune a iniţiativei bienale de sănătate globală, Summitul de Inovaţie Mondială pentru Sănătate (WISH), care anul acesta va fi organizat online.

Programat să se desfășoare în perioada 15-19 noiembrie, WISH 2020 va reuni lideri în domeniul îngrijirilor de sănătate, practicieni, cercetători și inovatori din domeniul sănătăţii, pentru diseminarea și dezbaterea conţinutului bazat pe dovezi și pentru prezentarea inovaţiilor din domeniul sănătăţii, într-un format virtual 3D unic, extrem de interactiv.

        Organizat în cadrul campaniei „Nursing Now”, summitul își propune crearea unui spaţiu de dialog și învăţare care să le ofere participanţilor ocazia de a discuta despre câteva dintre problemele de sănătate urgente de la nivel global, inclusiv COVID-19. Campania este una globală și are ca scop creșterea profilului și statutului profesiei de asistent medical. Prin intermediul ei, aceşti profesionişti sunt îndemnaţi să-și asume locul central în eforturile de abordare a problemelor de sănătate ale secolului 21 și de asigurare a accesului universal la îngrijiri de sănătate. Zece subiecte ale dezbaterii din acest an se axează pe rapoarte produse în parteneriat cu Imperial College Londra și cu noii parteneri WISH din acest an, BMJ.

        În data de 19 noiembrie, dr. Barbara Stilwell, director executiv al campaniei „Nursing Now” va conduce o sesiune despre sănătatea mintală și adaptarea lucrătorilor din prima linie. Un grup de asistenţi medicali tineri vor conduce o dezbatere de grup pe tema rolului asistenţilor medicali tineri în susţinerea sănătăţii globale. Cei care doresc să participe la summit se pot înregistra la adresa https://2020.wish.org.qa/, folosind codul NursingNow2020 la înregistrare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe