Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Summitul WISH 2020, în format virtual 3D

Au început înscrierile pentru a V-a reuniune a iniţiativei bienale de sănătate globală, Summitul de Inovaţie Mondială pentru Sănătate (WISH), care anul acesta va fi organizat online.

Programat să se desfășoare în perioada 15-19 noiembrie, WISH 2020 va reuni lideri în domeniul îngrijirilor de sănătate, practicieni, cercetători și inovatori din domeniul sănătăţii, pentru diseminarea și dezbaterea conţinutului bazat pe dovezi și pentru prezentarea inovaţiilor din domeniul sănătăţii, într-un format virtual 3D unic, extrem de interactiv.

        Organizat în cadrul campaniei Nursing Now, summitul își propune crearea unui spaţiu de dialog și învăţare care să le ofere participanţilor ocazia de a discuta despre câteva dintre problemele de sănătate urgente de la nivel global, inclusiv COVID-19. Campania este una globală și are ca scop creșterea profilului și statutului profesiei de asistent medical. Prin intermediul ei, aceşti profesionişti sunt îndemnaţi să-și asume locul central în eforturile de abordare a problemelor de sănătate ale secolului 21 și de asigurare a accesului universal la îngrijiri de sănătate. Zece subiecte ale dezbaterii din acest an se axează pe rapoarte produse în parteneriat cu Imperial College Londra și cu noii parteneri WISH din acest an, BMJ.

        În data de 19 noiembrie, dr. Barbara Stilwell, director executiv al campaniei „Nursing Now” va conduce o sesiune despre sănătatea mintală și adaptarea lucrătorilor din prima linie. Un grup de asistenţi medicali tineri vor conduce o dezbatere de grup pe tema rolului asistenţilor medicali tineri în susţinerea sănătăţii globale. Cei care doresc să participe la summit se pot înregistra la adresa https://2020.wish.org.qa/, folosind codul NursingNow2020 la înregistrare.

Etichete: Nursing Now WISH 2020

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.