Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

TERAPIA INTENSIVĂ ÎN BOLILE INFECŢIOASE

Viața Medicală
Dr. Vasile DARABAN vineri, 12 februarie 2010

Motivaţia formulării acestor gânduri mi-a venit ca urmare a unei atitudini cel puţin ciudate pentru mine ca medic. Mai exact, este vorba despre uşurinţa cu care se decide internarea unui bolnav cu patologie infecţioasă într-o secţie de Terapie intensivă generală a unui spital. Ca medic rezident, în urmă cu ani buni, am auzit o butadă lansată de actualul profesor dr. Emil Cardan, un nume de rezonanţă în domeniul ATI din România. Domnia sa a afirmat la un moment dat că în Secţia de Terapie intensivă se internează toţi bolnavii care nu convin altor departamente. Aici se include şi Secţia de Boli infecţioase. (...)

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.