Newsflash
Știri

Parteneriat real-estate & medical: clinică modernă în complex rezidențial

de L. Budin - nov. 2 2021
Parteneriat real-estate & medical: clinică modernă în complex rezidențial

Peste 200.000 de euro au fost investiți pentru amenajarea celei mai noi clinici din nordul Capitalei, unitatea medicală urmând să deservească peste 12.000 de rezidenți ai unui complex de locuințe.

Opus Land Development, dezvoltatorul complexului rezidențial Cosmopolis, și Affidea/Hiperdia, rețeaua națională de centre medicale specializate în consultații, analize de laborator și  imagistică medicală ultraperformantă, marchează primul parteneriat real estate & medical din România. În urma unor investiții de peste 200.000 de euro în complexul rezidențial Cosmopolis, a fost inaugurată prima clinică medicală, ea operând sub brandul Affidea, se arată într-un comunicat.

Cosmopolis investitie Affidea

Noua investiție vine în contextul în care nordul Capitalei și zona metropolitană sunt în continuă expansiune imobiliară, dar numărul de construcții noi și creșterea numărului de locuitori depășește cu mult investițiile făcute de mediul privat în deschiderea de noi policlinici, clinici și spitale private, se spune în document. 

Clinica din Cosmopolis se va adresa celor peste 12.000 de rezidenți din comunitatea „closed gate”, dar și locuitorilor din zona de nord a Bucureștiului. Se întinde pe o suprafață de 140 mp, fiind cel de-al 36 lea centru Affidea din România și prima clinică din zona metropolitană a Bucureștiului.

Se oferă servicii complete de medicină de familie, medicină generală, pediatrie și ginecologie, plus diagnostic imagistic ecografic.

Acest parteneriat răspunde la nevoia crescută pentru acces la servicii medicale private în nordul Capitalei. Cel mai bun exemplu sunt chiar locuitorii din Cosmopolis, majoritatea angajați în mediul corporate, dar care lucrează de acasă în sistemul work from home. Ei vor avea acces atât la servicii de telemedicină, servicii care sunt moderne și inovative, dar în același timp au acces și la sistemul tradițional, în care îți cunoști medicul, te prezinți personal în clinică, dezvolți o relație personală și beneficiezi de servicii personalizate”, a declarat Gabriel Voicu, Executive Vice-President la SVN România și project manager al Cosmopolis.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe