Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prof. dr. Horațiu Moldovan și-a depus candidaturile pentru Senatul UMFCD și Consiliul Facultății de Medicină

de Florentina Ionescu - ian. 8 2024
Prof. dr. Horațiu Moldovan și-a depus candidaturile pentru Senatul UMFCD și Consiliul Facultății de Medicină

În ianuarie au loc alegeri academice pe mai multe paliere în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Profesorul doctor Horațiu Moldovan, medic primar Chirurgie cardiovasculară, a anunțat recent că va candida atât pentru Senatul UMF „Carol Davila” București, cât și pentru Consiliul Facultății de Medicină, precum și pentru Consiliul de Departament – Patologie Cardio-Toracică. 

Progresul științific și tehnologic este important, dar nu poate schimba cu adevărat medicina viitorului fără investiția în pregătirea generațiilor de studenți, doctoranzi și rezidenți pe care UMF „Carol Davila” îi formează, afirmă prof. univ. dr. habil. Horațiu Moldovan într-o postare pe o rețea socială

„De aceea, în întreaga mea activitate profesională, pe primul loc va fi întotdeauna pregătirea academică, interesul pentru inovație și performanță, obiective pe care doresc să le promovez în egală măsură în candidaturile mele pentru Senatul UMF și Consiliul Facultății de Medicină, precum și Consiliu de Departament – Patologie Cardio-Toracică. Doresc prin aceasta să mă alături tuturor colegilor din UMFCD în munca pe care o fac pentru a asigura standardele cele mai înalte în pregătirea tinerilor specialiști din România, în promovarea cercetării științifice și a medicinei românești la nivel internațional.”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe