Newsflash
ACTUALITATE Știri

Rafila: Sper că universităţile de medicină şi farmacie vor forma un corp medical respectat de societate

de Magdalena Tănăsescu - oct. 27 2023
Rafila: Sper că universităţile de medicină şi farmacie vor forma un corp medical respectat de societate

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a participat, pe 26 octombrie a.c., la deschiderea celui de-al XI-lea Congres al Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”.

Să dea Dumnezeu ca evoluţia universităţilor de medicină şi farmacie din România, modul în care îşi organizează activitatea de educaţie profesională, cea de cercetare şi de dezvoltare să formeze corpul medical încât să existe încredere şi respect în societate pentru profesioniştii care îşi fac datoria zi de zi”, a afirmat Alexandru Rafila. 

 

Potrivit acestuia, medicii participă la manifestări ştiinţifice pentru perfecţionare profesională, în interesul pacienţilor.

„Cred că semnalul foarte puternic pe care putem să-l dăm (...) este cel legat de faptul că suntem profesionişti, ne facem datoria, iar manifestările ştiinţifice la care participăm sau pe care le organizăm sunt făcute pentru perfecţionare profesională, în interesul pacienţilor din România”, a mai spus ministrul Sănătății. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe