Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Reportaje

Răzbunare de suflet

Viața Medicală
Remus ANGHEL vineri, 14 mai 2010

  Gazetarii constănţeni au acordat o foarte slabă atenţie unui eveniment totuşi ieşit din comun: amenajarea întru totul originală a Secţiei Psihiatrie 1 a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa din cartierul Palazu Mare. Dacă s-ar fi raportat vreun suicid, cu siguranţă ar fi stârnit senzaţie şi curiozitate... (...)

   Şefa secţiei, dr. Diana Cîrjaliu, a muncit din greu, amenajând cu propriile forţe saloanele şi culoarele. A modelat materiale diverse, inclusiv sticlă şi fier după cum aflasem din succinta corespondenţă pe e-mail. În consecinţă, mă aşteptam să întâlnesc o persoană robustă care să fi putut să facă faţă unui asemenea efort. Spre plăcuta mea surpriză, femeia blondă, sveltă şi iradiind un aer de tinereţe molipsitoare impunea prin feminitate şi sensibilitate. Un partener ideal de dialog. O fire optimistă, tonică, în ciuda mediului stresant dintr-o secţie de Psihiatrie, unde-şi desfăşoară activitatea zi de zi. Un medic care a reuşit să se afirme imediat după evenimentele din decembrie 1989. (...)
Spital pentru săraci
Bolnavii de lângă noi
Majoratul: management pe cont propriu
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.