Despre zona Câmpinei, din judeţul Prahova, un om al locului, cu nedisimulată mândrie, îmi afirmase că îi este foarte dragă lui Dumnezeu. Beneficiază de o climă blândă, temperată. Iernile nu sunt prea aspre, verile nu excesiv de caniculare. Aici se înregistrează cel mai mare număr de zile însorite pe an. Judeţul numără cel mai mare număr de intelectuali raportat la cel al locuitorilor. În general, prahovenii beneficiază de un nivel mai înalt de trai material, social, cultural, educaţional. (...) "> SPITALUL NOSTRU - Viața Medicală
Newsflash
Reportaje

SPITALUL NOSTRU

de Remus ANGHEL - mai 27 2011
SPITALUL NOSTRU

   Despre zona Câmpinei, din judeţul Prahova, un om al locului, cu nedisimulată mândrie, îmi afirmase că îi este foarte dragă lui Dumnezeu. Beneficiază de o climă blândă, temperată. Iernile nu sunt prea aspre, verile nu excesiv de caniculare. Aici se înregistrează cel mai mare număr de zile însorite pe an. Judeţul numără cel mai mare număr de intelectuali raportat la cel al locuitorilor. În general, prahovenii beneficiază de un nivel mai înalt de trai material, social, cultural, educaţional. (...)
 

   Despre zona Câmpinei, din judeţul Prahova, un om al locului, cu nedisimulată mândrie, îmi afirmase că îi este foarte dragă lui Dumnezeu. Beneficiază de o climă blândă, temperată. Iernile nu sunt prea aspre, verile nu excesiv de caniculare. Aici se înregistrează cel mai mare număr de zile însorite pe an. Judeţul numără cel mai mare număr de intelectuali raportat la cel al locuitorilor. În general, prahovenii beneficiază de un nivel mai înalt de trai material, social, cultural, educaţional.
   Oraşul, spre cinstea edililor şi spre uimirea vizitatorilor, prezintă un aspect deosebit de civilizat. Străzi curate, spaţii verzi şi clădiri îngrijite. Amenajările edilitare vor beneficia în acest an de un nou program de modernizare.
   Spitalul municipal nu face notă discordantă în ansamblul urbei, menţinând un standard de calitate nedezminţit. Cu cele 302 paturi, destinat a asista 150.000 de locuitori ai zonei prahovene, el este frecvent abordat de circa 200.000, cu oaspeţi şi din judeţele învecinate: Buzău, Argeş, Dâmboviţa. Graţie condiţiilor hoteliere deosebite şi calificării personalului medical, femeile gravide prahovene preferă acest aşezământ, înregistrându-se anual chiar 1.400 de nou-veniţi pe lume. Să te tot naşti şi să trăieşti aici!
   După indicatorii de funcţionare, solicitările întrec capacităţile spitaliceşti planificate, fapt ce obligă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate să analizeze periodic depăşirile amintite, respectarea protocoalelor medicale, a gestiunii medicamentelor, spre a asigura finanţările cuvenite. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe