Newsflash
REUNIUNI

Au început înscrierile pentru Adunarea Generală a FASMR din decembrie

de Florentina Ionescu - dec. 2 2021
Au început înscrierile pentru Adunarea Generală a FASMR din decembrie

Societatea Studenților în Medicină din București - SSMB a anunțat la finalul lunii trecute că s-a dat startul înscrierilor pentru Adunarea Generală a FASMR din decembrie 2021.

În perioada 17-19 decembrie a.c. va avea loc Adunarea Generală FASMR (Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România), iar deadline-ul înscrierilor este până mâine, 3 decembrie. 

medici de familie sanctionati

„Pentru a vă putea înscrie va trebui în primul rând să completați un formular intern ce se găsește la finalul textului”, se arată în mesajul postat de Societatea Studenților în Medicină din București pe o rețea socială.

Astfel, Adunarea Generală FASMR are loc între 17 și 19 decembrie, la Târgu-Mureș, Hotel Trivago Continental Forum.

Deadline-ul pentru înscriere este 3 decembrie 2021. Termenul limită până la care puteți face plata este: 6 decembrie 2021.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială SSMB sau, pentru orice nelămurire, sunteți rugați să îl contactați pe Răzvan Papacocea, vicepreședintele pentru Relații Externe SSMB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe