Newsflash
REUNIUNI

Azi a început Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi

de Florentina Ionescu - feb. 18 2021
Azi a început Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi

Astăzi a început Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi, un proiect în premieră dedicat tinerilor profesioniști din domeniul oncologiei din România – medici rezidenți și specialiști.

Proiectul, spun organizatorii, a fost conceput pentru a sprijini perfecționarea și dezvoltarea educației medicale a tinerilor medici din acest domeniu, promovând totodată colaborarea între aceștia și oferindu-le posibilitatea să interacționeze între ei, precum și cu experți ai domeniului, totul pentru a putea asigura un management eficient al afecțiunilor oncologice în practica de zi cu zi. 

forum tineri medici oncologi

Evenimentul se desfășoară în perioada 18-20 februarie 2021, pe platforma www.sanatatea.online/learning - cu acces direct doar pentru profesioniștii din sectorul medical.

Programul științific și mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului veți găsi la acest link.

Organizatorul științific este Societatea Națională de Oncologie Medicală din România (SNOMR). Coordonatoarea proiectului este conf. univ. dr. Dana Lucia Stănculeanu, președintele SNOMR.

Ce care sunt interesați să urmărească lucrările evenimentului, sunt rugați să trimită un email pe adresa: anamaria.cizmas@sanatateapress.ro, pentru a avea acces la eveniment.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe