Newsflash
REUNIUNI

Cel mai mare simpozion din Europa despre tuberculoză are loc la București

de Florentina Ionescu - sept. 28 2022
Cel mai mare simpozion din Europa despre tuberculoză are loc la București

La finalul lunii septembrie va fi organizat un simpozion despre tuberculoză. Evenimentul este găzduit de Institutul „Marius Nasta” din București.

Nu ne mai despart multe zile de cel mai mare simpozion despre tuberculoză, din Europa, în 2022.

Evenimentul are loc la sfârsitul acestei luni, în perioda 29 septembrie-1 octombrie, cu participarea a numeroși profesioniști europeni în domeniul tuberculozei.  

Citiți și: Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în octombrie 

screening tb marius nasta simpozion

Andrei Dadu, medic epidemiolog specializat în tuberculoză, originar din Republica Moldova, medic la Copenhaga, Danemarca și specialist/reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății va fi prezent la simpozionul de la București, se arată pe o rețea socială, pe pagina Screening TB Romania.

Profesioniști din toată Europa

Cât de important la nivel european este simpozionul de la București organizat de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” o dovedește prezența internațională masivă de care beneficiază.

Experiența specialiștilor români care prezintă prespectiva locală este completată de cea a profesioniștilor din toată Europa. Din Germania va fi prezentă și Brit Hacker de la Comitetul de supraveghere a tuberculozei din Berlin.

Dacă doriți să știți mai multe despre subiectele discutate și profesioniștii prezenți la București între 29 septembrie și 1 octombrie accesați următorul link.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe