Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferință dedicată medicilor, pe tema „Echipa medicală multidisciplinară”

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 3 mai 2022, ora 10:49

La jumătatea lunii mai va avea loc la Palatul Parlamentului o conferință dedicată sistemului medical privat, ca partener de nădejde al sistemului medical public de la noi din țară.

Anunțul referitor la această manifestare științifică a fost făcut de reprezentanții Spitalului Monza, ieri.

„Avem plăcerea de a vă prezenta programul științific preliminar al Conferinței Naționale «Echipa medicală multidisciplinară: sistemul privat - partener de nădejde al sistemului medical public din România», care va avea loc în perioada 13-15 mai la Palatul Parlamentului (Sala Drepturilor Omului): simpozionmedical.ro/program/”, se arată pe o rețea socială.

Așadar, dacă sunteți medic primar, specialist, rezident sau asistent medical, sunteți invitat să vă înscrieți la Conferință, în secțiunea dedicată înscrierilor.

Evenimentul a fost creditat cu 16 credite de educație medicală continuă (EMC) de Colegiul Medicilor din România (CMR) și este creditat și de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. 

Webinar dedicat podiatriei, organizat în luna mai 

Conferința Națională “Echipa medicală multidisciplinară: sistemul privat - partener de nădejde al sistemului medical public din România” este evenimentul prin care sunt celebrați 10 ani de prezență a Grupului Monza în România și este organizat în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Coordonatorul evenimentului este conf. dr. Carmen Orban, director general al Grupului Monza România. Coordonatorul științific este prof. dr. Lucian Dorobantu, director științific, de la Spitalul Monza

eveniment spitalul monza

 

Etichete: grupul monza spitalul monza Monza conf. dr. Carmen Orban echipa multidisciplinara medicina privata sistem privat sistemul public de sanatate sistem romanesc de sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.