Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferința Imunopedia 2020 are loc în online, în decembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 12 noiembrie 2020, ora 10:14

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu“ din București anunță că ediția de anul acesta a conferinței Imunopedia, cu participare internațională, va fi organizată online.

copii insmc

În acest context, profesioniștii din domeniul sănătății vor putea audia prezentări ale unor mari specialiști din domeniul imunodeficientelor, al bolilor autoinflamatorii, al transplantului medular, al terapiei intensive pediatrice din alte tari si continente. Astfel, vor fi prezentari de la Bethesda (USA), Londra si Newcastle (UK),  Madrid (Spania), Freiburg (Germania), Delhi (India).

Conferinta va avea loc in mediul online, in perioada 10-11 decembrie. Mai multe detalii despre înscriere și programul conferinței veți găsi aici.

Nu uitați că înscrierile se fac în perioada 9 noiembrie-7 decembrie.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: INSMC Alessandrescu-Rusescu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.