Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferinţa Medic.ro București are loc în zilele de 17 și 18 februarie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 3 februarie 2021, ora 10:34

În a doua jumătate a lunii februarie are loc Conferința Medic.ro, în mediul online, sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei.

Intitulată „Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie”, conferința se adresează profesioniștilor din domeniul medical. Evenimentul este unul cu acces gratuit, anunță organizatorul MedicHub, și este creditat cu 12 puncte EMC.

„Pentru acordarea corectă a creditelor EMC, participarea la conferinţă va fi contorizată. Dacă nu sunteţi prezent on-line, nu veţi beneficia de creditele EMC”, se arată pe site-ul dedicat evenimentului.

Mai multe detalii despre unde vă puteți înregistra găsiți pe site-ul medichub.ro

Conferinta Medic.ro Bucuresti ONLINE 17-18 februarie 2021

Etichete: medic.ro conferinta online medicina de familie societatea nationala de medicina familiei snmf puncte EMC medici de familie evenimente medichub medichub

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.