Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul Național al SRCCV - 28-31 octombrie

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală joi, 28 octombrie 2021, ora 15:21

Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară vă invită la cea de-a 16-a ediție a Congresului Național și la cel de-al 12-lea Simpozion al Asistenților de Chirurgie Cardiovasculară, ATI și Circulație Extracorporeală, care vor avea loc în mediul online.

RLC-2021-SRCCV-AM-HEADER 300x250 px

„Stimați colegi,

A sosit momentul prielnic unei noi întâlniri, atât de mult așteptată, după o perioadă lungă în care lumea s-a străduit să facă față unor încercări medicale fără precedent.

În acest sens, fac o invitație deschisă tuturor colegilor din domeniul vast al patologiei și chirurgiei cardiovasculare să participe la sesiunea online a celei de-a 16-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, care are loc în perioada 28 - 31 octombrie 2021.

Conceptul de «Heart Team» impune reactualizarea continuă cu cele mai moderne abordări diagnostice și terapeutice, multidisciplinare. Acest eveniment va reuni cei mai buni specialiști de la nivel național, precum și medici de renume internațional, creând astfel oportunitatea unui schimb de informații și experiențe atât de necesare în educația noastră medicală continuă.

Progresul poate fi obținut doar prin implicarea noastră activă în viața medicală, implicit prin prezența dumneavoastră la Congres, un prilej deosebit pentru noi colaborări și prietenii.

Cu deosebită considerație,

Prof. Dr. Horațiu Suciu

Președinte Congres v-SRCCV 2021

Președinte Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară - S.R.C.C.V.

Mai multe informații: srccvcongres.ro

Etichete: congres SRCCV chirurgie cardiovasculara

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.