Newsflash
REUNIUNI

Congresul Național de Cardiologie 2021, la a 60-a ediție

de - sept. 21 2021
Congresul Național de Cardiologie 2021, la a 60-a ediție

Evenimentul toamnei pentru cardiologi, Congresul Național de Cardiologie va avea loc în perioada 22-25 septembrie, în mediul online.

Congres National Cardiologie 2021_2

„În contextul prevenției cardiovasculare ca temă generală, vă invităm să ne fiți alături la cea de-a 60-a ediție a Congresului Național de Cardiologie organizată în perioada 22-25 septembrie 2021.

Deși ne-am fi dorit să ne revedem față în față, incertitudinea evoluției pandemiei generate de COVID-19 ne-a determinat să organizăm și această ediție în format online.

Încercăm să răspundem așteptărilor dumneavoastră printr-un program cât mai complex, în cadrul căruia prezentările online se vor îmbina cu sesiuni live, din studio. În aceste patru zile pline de știință și informații noi, veți avea oportunitatea de a interacționa cu lectori de renume național și internațional.

Discuțiile interactive, dezbaterile pe teme interesante, prezentările de cazuri clinice particulare, sesiunile comune cu alte societăți medicale naționale și internaționale, sesiunile tinerilor cercetători, sesiunile de lucrări originale, prezentarea noilor ghiduri europene – sunt doar câteva dintre elementele din program cu care sperăm să vă captăm interesul.

Printre noutățile ediției se numără transmisiunile live din studio, numărul mare de cazuri clinice comentate, un număr mai mare de sesiuni dedicate tinerilor cardiologi, sinteza fiecărei zile, desfășurarea lucrărilor pe 5 canale simultan.

Manifestarea științifică se adresează atât cardiologilor, cât și colegilor din specialitățile conexe interesați de lupta împotriva acestei pandemii constante a bolilor cardiovasculare.

Vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare și sperăm ca împreună să realizăm un eveniment de succes!

Prof. Dr. Bogdan A. Popescu

Președinte, Societatea Română de Cardiologie

Conf. Dr. Elisabeta Bădilă

Secretar, Societatea Română de Cardiologie”

Mai multe informații: congrescardiologie.ro și cardioportal.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe