Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în octombrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 28 septembrie 2022, ora 12:31

La finalul lunii octombrie va avea loc al nouălea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, la un hotel din București.

Asociația de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică îi invită pe profesioniștii din domeniul medical la cel de-al 9-lea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic. Acesta va avea loc în perioada 27-28 octombrie, la un hotel din București. 

Citiți și: Cel mai mare simpozion din Europa despre tuberculoză, în 2022, are loc la București 

ziua mondiala a diabetului campanie 100 de ani de la descoperirea insulinei

„Evenimentul este dedicat specialiștilor medicali interesați de domeniul podiatriei și neuropatiei diabetice”, se arată pe o rețea socială.

Deși în numele congresului se regăsește cuvântul „național” speakerii nu vor fi doar de pe teritoriul țării, ci vor fi prezenți și specialiști de calibru internațional la acest eveniment, spun organizatorii.

„Prin această prezență internațională dorim să ridicăm calitatea congresului la una nemaiîntâlnită în Europa Centrală și de Est. Să ne asigurăm că informațiile prezentate nu sunt doar corecte și cu o mare aplicabilitate practică, dar și de actualitate. Astfel, dorim să promovăm un program din care participanții să poată prelua informații valoroase pe care mai apoi să le poată utiliza în propria practică medicală”, au transmis organizatorii.

neuropatie diabetica eveniment

Pentru și mai multe detalii și modalități de înscriere la congres, accesați acest link

„Vă așteptăm în număr cât mai mare la congres, pentru a învăța și a ne dezvolta împreună, prin intermediul acestei ocazii de a interacționa într-un mediu dinamic și valoros din punct de vedere informațional!”

Etichete: podiatrie neuropatie diabetica congresul national de neuropatie diabetica si picior diabetic picior diabetic asociatia de podiatrie congres diabet zaharat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC