Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice are loc în septembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 29 august 2022, ora 12:16

Cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet,Nutriție și Boli Metabolice va avea loc în perioada 4-7 septembrie 2022.

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice găzduiește în luna septembrie a acestui an cel de-al 48-lea congres național.

Pe o rețea socială, reprezentanții Societății au oferit mai multe informații despre înscriere, disponibile și pe acest site: congres2022.societate-diabet.ro.

diabet2

Cea de-a 48-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolic va avea loc în perioada 4-7 septembrie 2022, în format fizic, la Poiana Brașov.

„Vă așteptăm și în acest an cu un program științific amplu, care se va derula pe parcursul a 4 zile: în 4, 5, 6 si 7 septembrie 2022. Evenimentul se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical! Organizatorul științific al manifestării este: Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.”, se arată pe o rețea socială, pe pagina dedicată reuniunii medicale.  

Șase reuniuni medicale pe care nu trebuie să le ratați toamna aceasta 

Congresul Național de Radiologie și Imagistică medicală are loc în septembrie 

Congresul Național de Cardiologie – Sinaia, 21-24 septembrie 

congresul societatii romane de diabet

Etichete: pacienti diabet zaharat Societatea Romana de Diabet Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice congres national nutritie Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice boli metabolice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.