Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul SRP are loc în online, între 4 și 8 noiembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 29 octombrie 2020, ora 15:03

Societatea Română de Pneumologie a anunțat că în perioada 4-8 noiembrie 2020 va avea loc cel de-al 26-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Pneumologie. Evenimentul va avea loc în premieră în mediul online online.

Potrivit anunțului făcut pe o rețea de socializare, tema centrală a ediţiei de anul acesta a Congresului este Pneumologia: provocări şi interdisciplinaritate. Cei interesați își pot rezerva un loc virtual acum. Pentru înscriere accesați acest link.

congres SRP

Congresul SRP 2020 este în proces de creditare și va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (pentru asistenți), mai precizează reprezentanții Societății Române de Pneumologie (SRP).

V-ar putea interesa și: Încep conferințele grupurilor de lucru din SRP

Etichete: congresul srp societatea romana de pneumologie congres pneumologie congrese medicale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC