Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul studențesc DENT-X începe în 27 martie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 15 martie 2023, ora 12:23

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Congresul Studențesc „DENT-X”, în perioada 27 martie – 2 aprilie 2023.

Acest eveniment este organizat prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.

Congresul Studențesc „ DENT-X” este o inițiativă a Ligii Studenților la Medicină Dentară București ce a luat naștere acum mulți ani, din dorința de a pregăti drumul studenților către o carieră de succes, se arată pe pagina oficială de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. 

congres DENT-X

„Astfel, dorim să luăm parte la dezvoltarea abilitaților practice ale studenților și să îi ajutăm să acumuleze cât mai multe informații despre cum evoluează totul în domeniul medical și care sunt noile tehnici de lucru din cabinetele stomatologice. În fiecare an evoluăm și aducem în fața studenților unii din cei mai cunoscuți lectori din domeniul stomatologic, atât din țară cât și din străinătate. O parte importantă a evenimentului este reprezentată de numeroasele workshopuri din aproape toate specialitățile stomatologiei”, spun organizatorii pe aceeași rețea socială.

Etichete: congres studentesc DENT-X cariera cariera medicala studenti umf carol davila umf carol davila cabinete stomatologice Stomatologie liga studentilor la medicina dentara bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.