Newsflash
REUNIUNI

Congresul UMF „Carol Davila” din Bucureşti are loc în noiembrie

de Florentina Ionescu - oct. 18 2022
Congresul UMF „Carol Davila” din Bucureşti are loc în noiembrie

În perioada 10-12 noiembrie, la Palatul Parlamentului din Capitală va avea loc Congresul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Cea de-a X-a ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, organizată în perioada 10-12 noiembrie 2022, se va desfășura în format fizic la Palatul Parlamentului și va fi transmisă online pe platforma www.congresumf.ro

Pentru participarea gratuită la eveniment este necesară înregistrarea dvs. în prealabil, prin intermediul formularului de înscriere de pe site-ul evenimentului (pe baza căruia se creează cont pe platformă, acces la sălile de congres) și să selectați tipul de participare dorit, fizic sau online, se arată pe pagina oficială a evenimentului

congres umf carol davila 2022

Organizatorii amintesc că nu este permisă participarea în ambele forme de desfășurare, fizic și online, a aceleiași persoane înscrise.

ÎNSCRIERE FIZICĂ

Participantul care a optat pentru varianta fizică va avea acces fizic în sălile de congres din locația unde are loc evenimentul, dar nu va avea acces la transmisiunea online;

ÎNSCRIERE ONLINE

Participantul care a optat pentru varianta online nu va avea acces fizic în locația evenimentului, ci doar va putea viziona sesiunile congresului transmise live pe platforma evenimentului www.congresumf.ro.

Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical. Pentru întrebări tehnice sau organizatorice puteți contacta organizatorii la adresa de e-mail contact@congresumf.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe