Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

EKG-ul atletului, un nou eveniment organizat de Cercul de Cardiologie

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 16 martie 2023, ora 16:58

Centrul de Inovație și e-Health din cadrul UMF „Carol Davila” din București anunță că luni, 20 martie, va avea o nouă întâlnire a Cercului de Cardiologie.

Tema acestei întâlniri va fi „ EKG-ul atletului”. Dacă vă interesează cercetarea în domeniul cardiologiei, în special intersecția dintre acest domeniu medical şi sportul de performanță, și dacă ați vrea să aflați mai multe despre modificările fiziologice şi patologice ale cordului la sportivi, rețineți câteva informații esențiale despre acest eveniment.  

ekg atlet

Citiți și: A fost lansat „Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară” 

Persoanele interesate sunt invitate la următoarea întâlnire a Cercului de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară, dedicată studiului EKG-ului atleților.

În cadrul întrunirii, se va discuta despre diferite aspecte electrocardiografice ale inimii atleților, dar şi despre modificările cardiace generale asociate cu astfel de fenotipuri, se arată pe pagina oficială de Facebook a Centrului de Inovație și e-Health.

Evenimentul va avea loc luni, 20 martie, ora 16:00, la Centrul de Inovație şi e-Health, din Str. Thomas Masaryk nr. 19. Acesta are un grad de dificultate mediu, având o limită de 30 de participanți.

Selecția participanților va fi făcută după criteriul primul venit-primul servit, dar şi în funcție de regimul prioritar (în funcție de refuzurile acumulate la evenimentele anterioare). Pentru a vă înscrie, completați următorul formular: https://forms.gle/Fpv1stWFUJCDNYZFA.

Etichete: CieH Centrul de Inovatie si e-Health UMFCD centrul de inovatie si e-health cercul de cardiologie cardiologie EKG ECG atleti sportivi de performanta electrocardiografie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.