Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

INSMC, webinar pentru cadrele medicale: Monitorizarea în pediatrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 28 octombrie 2021, ora 11:16

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu- Rusescu” din București anunță că organizează în 17 noiembre un webinar pe tema „Monitorizarea în pediatrie”.

Reprezentanții Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ( INSMC) „Alessandrescu-Rusescu” au oferit detalii despre acest webinar pe pagina oficială, subliniind că este vorba despre un eveniment exclusiv pentru cadrele medicale. 

eveniment insmc

„În atenția medicilor rezidenti, medicilor specialisti, medicilor primari cu specialitatile: pediatrie, neonatologie, medicina de familie, pneumologie pediatrică, gastroenterologie pediatrică, alergologie-imunologie, neurologie pediatrică, genetică, boli infecțioase, cardiologie pediatrică. Vă invităm să participați la webinarul «Monitorizarea în pediatrie - între teorie și practică», ediția a VI-a, ce va avea loc în data de 17 noiembrie 2021”, se arată pe o rețea socială.

Manifestarea îşi propune să pună la dispoziția profesioniştilor din domeniul medical, de diverse specialități, modalități practice de supraveghere şi intervenție terapeutică la pacientul pediatric, spun organizatorii.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot parcurge programul evenimentului disponibil pe acest site.

Participarea este gratuită, iar pentru înregistrarea la acest webinar trebuie să accesați următorul link. Evenimentul este creditat. Pentru orice alte detalii, persoanele interesate sunt rugate să o contacteze pe S.L. Dr. Iustina STAN la adresa iustinas@yahoo.com.

Etichete: monitorizarea pediatrica Pediatrie INSMC Alessandrescu – Rusescu INSMC institutul national pentru sanatatea mamei si copilului sanatatea copiilor webinar creditat EMC webinar

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC