Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

O nouă ediție a Stress Congress va avea loc în octombrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 13 septembrie 2021, ora 11:19

Filiala Bucureşti a OAMGMAMR a anunțat că în perioada 14-16 octombrie va avea loc a patra ediție a Stress Congress.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - Filiala Bucuresti își anunță colegii din domeniu că în perioada 14-16 octombrie 2021 va avea loc a patra ediție a Stress Congress 2021. 

stress congres

Tema de anul acesta va fi „Stres și Longevitate în era postCOVID-19”, Chair Congress fiind prof. univ. dr. Luiza Spiru, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Stress Congress 2021 este un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România și se va desfasura online, livestreaming, în Sala de consiliu a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti.

Este un eveniment destinat medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor, psihologilor, studenților și tuturor persoanelor interesate, se arată pe pagina oficială a OAMGMAMR. Actiunea este creditată pentru asistenţii medicali cu 10 credite EMC. Programul evenimentului este disponibil la acest link.

Persoanele interesate se pot înscrie la Stress Congress 2021 (early Booking), până la 17 septembrie 2021, pe platforma aceasta.

Etichete: stress congres tipuri de stres oamgmamr filiala bucuresti OAMGMAMR congres umf carol davila umf carol davila bucuresti umf carol davila puncte EMC

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC