Newsflash
REUNIUNI

O nouă ediție a Stress Congress va avea loc în octombrie

de Florentina Ionescu - sept. 13 2021
O nouă ediție a Stress Congress va avea loc în octombrie

Filiala Bucureşti a OAMGMAMR a anunțat că în perioada 14-16 octombrie va avea loc a patra ediție a Stress Congress.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - Filiala Bucuresti își anunță colegii din domeniu că în perioada 14-16 octombrie 2021 va avea loc a patra ediție a Stress Congress 2021. 

stress congres

Tema de anul acesta va fi „Stres și Longevitate în era postCOVID-19”, Chair Congress fiind prof. univ. dr. Luiza Spiru, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Stress Congress 2021 este un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România și se va desfasura online, livestreaming, în Sala de consiliu a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti.

Este un eveniment destinat medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor, psihologilor, studenților și tuturor persoanelor interesate, se arată pe pagina oficială a OAMGMAMR. Actiunea este creditată pentru asistenţii medicali cu 10 credite EMC. Programul evenimentului este disponibil la acest link.

Persoanele interesate se pot înscrie la Stress Congress 2021 (early Booking), până la 17 septembrie 2021, pe platforma aceasta.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe