Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Reuniuni naționale de Chirurgie endoscopică, Chirurgie bariatrică și Chirurgie robotică – 20-23 octombrie

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală marţi, 20 aprilie 2021, ora 12:00

În perioada 20-23 ocombrie vor avea loc Congresul Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică (A.R.C.E.), Simpozionul Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Simpozionul Național de Chirurgie Robotică.

RLC - 2021 - AMP - ARCE - 300 x 250 px

Prof. dr. Ciprian Duță, președintele A.R.C.E., transmite un mesaj medicilor:

„Dragi colegi,

Cu toții sperăm ca actualul context epidemiologic (și restricțiile în ceea ce privește organizarea de evenimente) să aibă un final fericit. Sunt convins că majoritatea dintre dumneavoastră își doresc să poată participa din nou la un congres de chirurgie de înaltă ținută științifică.

De aceea, am onoarea și plăcerea ca, în numele Comitetului Executiv al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și al Comitetului de Organizare, să vă invit, în perioada 20-23 octombrie 2021, la Timișoara, la evenimentele ARCE 2021 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică (A.R.C.E.), Al XII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică.

Tema generală a congresului, „Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better”, vine să sublinieze, încă o dată, rolul principal asumat de către A.R.C.E. de a dezvolta o educație chirurgicală valoroasă pentru toți participanții.

Programul științific al congresului va conține numeroase conferințe, sesiuni interactive, sesiuni video susținute de experți recunoscuți național și internațional. Cursurile și workshop-urile precongres vor reprezenta pietre importante depuse în pavajul perfecționării profesionale pentru participanți.

La succesul acestui congres va contribui fiecare dintre dumneavoastră, împărtășind cu ceilalți colegi experiența și expertiza dumneavoastră în chirurgia minim invazivă.

Vă așteptăm cu mult drag la Timișoara la un nou capitol ce se va scrie în istoria A.R.C.E. și de care ne vom aduce aminte cu plăcere.

Cu aleasă considerație,

Prof. dr. Ciprian Duță,

Președinte A.R.C.E.,

Președinte congres”

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC