Newsflash
REUNIUNI

Șase reuniuni medicale pe care nu trebuie să le ratați toamna aceasta

de Florentina Ionescu - aug. 18 2022
Șase reuniuni medicale pe care nu trebuie să le ratați toamna aceasta

În lunile septembrie, octombrie și noiembrie vor avea loc mai multe reuniuni medicale, atât în format fizic, cât și online.

Ella Congress & Events găzduiește în această toamnă mai multe evenimente medicale online și în format fizic, la care profesioniștii din domeniul Sănătății sunt invitați. Mai multe detalii despre fiecare reuniune medicală în parte găsiți mai jos, inclusiv linkurile pentru accesarea programului și a detaliilor despre înscriere. 

afis Actualitati in Gastro

Actualități în Gastro-Enterologie

Actualități în Gastro-Enterologie va avea loc în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2022 – reuniune medicală ce va fi în format fizic (offline).

Au fost deschise înscrierile la cea de-a VIII-a ediție a conferinței „Actualități în Gastro-enterologie”, un eveniment organizat de Societatea Română de Medicină Internă.

Acest eveniment își propune să prezinte date recente privind diagnosticul și terapia principalelor afecțiuni digestive cu numeroase implicații în prognosticul și supraviețuirea pacienților.

„Ne dorim ca această manifestare să vă prilejuiască oportunitatea de a interacționa cu prezentatorii, pentru a schimba opinii privind tratamentul individualizat al pacienților pe care îi aveți în îngrijire. Noi sperăm ca acest eveniment să fie interactiv și să vă ofere informțiile cele mai relevante pentru activitatea dumneavoastră clinică din fiecare zi.”, a transmis Societatea Română de Medicină Internă.

Pentru înscrieri și alte detalii puteți să accesați acest link: https://bit.ly/3Svb2ga

afis Forum Gineco-Onco

Forumul Național de Gino-Oncologie

Forumul Național de Gino-Oncologie va avea loc în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2022 – reuniune medicală ce va fi în format fizic.

„Stimați colegi, Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, organizează în perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2022 a V-a Ediție a Formului Național de Gineco-Oncologie. Evenimentul va avea loc, fizic, la Hotel Ramada Plaza – Sala Europa, București. Acest eveniment va fi creditat cu puncte EMC la nivel național. Vă așteptăm alături de noi!”, a transmis prof. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu.

Pentru alte detalii și înscrieri puteți să accesați link-ul: https://bit.ly/3dhAPbL

EV Afis SRCT 1 Resized

A XIX-a Conferință a Societății Române de Chirugie toracică

A XIX-a Conferință a Societății Române de Chirugie toracică va avea loc în perioada 14-15 octombrie – reuniune medicală ce va fi în format fizic.

Profesioniștii din domeniul Sănătății sunt invitați să ia parte la cea de-a XIX-a conferință națională a Societății Române de Chirurgie Toracică, ce va avea loc în perioada 14-15 octombrie 2022, la București, Hotel Ramada Parc, sala Terra. Pentru înscrieri și informații puteți să accesați pagina: https://www.congres-srct.ro/

Afis MBD 2022-landscape

Medicina Bazată pe Dovezi 

Medicina Bazată pe Dovezi va avea loc în perioada 21- 22 octombrie 2022 – reuniunea medicală se va ține online.

Societatea Româna de Medicină Internă organizează tradiționala conferință  Medicina Bazată pe Dovezi, cu tema „Terapeutici moderne și recuperare în specialitățile medicale”, ce se va desfășura online, în perioada 21-22 Octombrie 2022.

Pentru înscrieri și program, persoanele interesate sunt rugate să acceseze: https://bit.ly/3vMNOby

Raport de Garda ed XII

Raport de Gardă între specialități

Raport de Gardă între specialități Ediția a XII-a va avea loc în perioada 18-19 noiembrie 2022 – în format online.

„Stimați colegi, 

Deja devenită tradiție, manifestarea «Raport de Gardă între specialități» a ajuns la cea de a XII-a ediție. Organizarea unor astfel de întâlniri a pornit dintr-o necesitate. Rapiditatea descoperirilor și inovațiilor în medicină îi conferă automat pacientului particularități care îl scot în afara ghidurilor, impunând prin natura complexității sale o abordare multidisciplinară.  

Scopul acestei întâlniri este de aduce la aceeași masă «virtuală» cazurile din activitatea noastră care ne-au pus  în dificultate  și ne-au determinat să luăm decizii ieșite din tipar.

Ne dorim să integrăm an de an noile generații în prezentarea unor astfel de cazuri și să le comentăm alături de îndrumătorii lor.

Perspectivele diferite stârnesc adeseori discuții contradictorii, dar, sperăm noi, și constructive! Vă invităm alături de noi.”, au transmis prof. univ. dr. Daniela Bartoș, prof. dr. Elisabeta Bădilă și dr. Ana Maria Balahura.

Evenimentul este gratuit și urmează să fie acreditat cu puncte EMC, mai multe detalii aici: https://bit.ly/3vLZsnb

gastromaraton-modi

GastroMarathon 4 

GastroMarathon 4 va avea loc în perioada 25-26 noiembrie 2022 – în format fizic.

„Dragi prieteni si colegi, 

Pentru 25-26 noiembrie 2022 va propun un nou GastroMarathon la Ramada Parc.

Alaturi de echipa Colentinei vor fi personalitati marcante precum Marc Barthet, Alberto Larghi, Michael Chiorean, Andrea Tringali, Vasile Bintintan, Mugur Grasu, Lucian Negreanu, Marcel Tantau, Adrian Saftoiu, Octav Ginghina sau Eugen Dumitru, dar oaspetii cei mai de seama sunteti Dumneavoastra.

Va rog sa va aduceti cazurile, intrebarile si opiniile, pe care sa le discutam relaxat in aceste doua zile. Cei mai buni si mai activi participanti vor fi premiati, asa cum se cuvine la sfarsitul unui maraton.

Editia 2022 a GastroMarathonului se va desfasura sub patronajul Societatii Europene de Endoscopie Gastrointestinala (ESGE), si al Societatii Romane de Endoscopie Digestiva (SRED), avand ca parteneri si sponsori cele mai prestigioase companii din domeniul tehnologiei medicale si farmaceutice.

Daca m-as pricepe la previziuni as spune ca planetele par aliniate pentru succesul GM 2022. Va asteptam la start!”, a transmis prof. dr. Bogdan Mateescu.

Mai multe detalii despre program și înscrieri găsiți aici: https://bit.ly/3Qv5xMv.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe