Newsflash
REUNIUNI

Școală de iarnă pe tema alergologiei moleculare

de Florentina Ionescu - ian. 14 2021
Școală de iarnă pe tema alergologiei moleculare

În zilele de 22 și 23 ianuarie are loc un eveniment important organizat sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică.

Este vorba despre prima școală de iarnă organizată pe tema alergologiei moleculare, fiind vorba de un eveniment online, anunță organizatorii.

scoala de iarna alergologie clinica

Cei care doresc să se înscrie la acest eveniment digital ce are loc între 22 și 23 ianuarie trebuie să rețină că este prima școală românească de iarnă de alergologie moleculară care va avea loc într-un format online.

„Adaptată la circumstanțele actuale, întâlnirea vă va permite să vă actualizați cunoștințele de bază și clinice în domeniul alergologiei moleculare, din siguranța și confortul locuinței dumneavoastră”, precizează organizatorii acestui eveniment.

Întâlnirea interactivă se adresează medicilor și tinerilor cercetători care practică în domeniile alergologiei și imunologiei clinice interesați să înțeleagă modul în care alergologia moleculară a remodelat diagnosticul și terapia bolilor alergice.

Din comitetul de organizare fac parte: conf. dr. Roxana Bumbăcea (președinte), prof. dr. Rudolf Valenta (coordonatorul programului științific), prof. dr. Carmen Panaitescu (co-președinte), conf. dr. Florin-Dan Popescu (co-președinte).

Detalii despre înscriere

Persoanele interesate se pot înscrie pe platforma alergologie.mediamed.ro/register/. Pe site-ul dedicat evenimentului veți găsi mai multe informații legate de taxa de participare.

Membrii titulari ai Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (cu taxa anuală de membru SRAIC achitată pentru 2021) vor achita 100 de lei taxă de participare. Non-membrii SRAIC vor achita 200 de lei.

Pentru rezidenți, pensionari și membri ai grupului de juniori ai SRAIC, accesul la eveniment este gratuit. Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe