Newsflash
REUNIUNI

Simpozion internațional dedicat esteticii dentare și implantologiei

de Florentina Ionescu - nov. 23 2022
Simpozion internațional dedicat esteticii dentare și implantologiei

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București îi îndeamnă pe studenții mediciniști să se înscrie la un simpozion internațional pe teme ce țin de estetica dentară și de implantologie.

Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Domeniul Stomatologic are ca obiectiv principal inițierea și dezvoltarea de parteneriate cu universități de prestigiu din lume, în scopul stimulării cercetării științifice bazată pe interdisciplinaritate, generând oportunități de dezvoltare pentru studenți, doctoranzi și medicii rezidenți din cadrul universității. 

simpozion international estetica dentara si implantologie

Un prim pas în acest sens reprezintă semnarea unui protocol de colaborare cu Centrul de Cercetare în Medicină Dentară, din cadrul Universității din Berna, Elveția, reprezentat de prof. dr. Anton Sculean, în calitate de Director, Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, se arată pe o rețea socială.

În acest sens, reprezentanții UMF „Carol Davila” din București au anunțat recent că medicii rezidenți din cadrul UMFCD vor beneficia de o ofertă personalizată pentru participarea în cadrul celui de-al patrulea simpozion internațional pe tema regenerării și esteticii în parodontologie și pe tema implantologiei.

Evenimentul este intitulat „The Fourth International Symposium on Regeneration and Aesthetics in Periodontology and Implant Dentistry” și se va desfășura în perioada 2-3 decembrie 2022, în format online.

„Rugăm medicii rezidenți ai UMFCD să contacteze șefii de an pentru detalii privind evenimentul și procedura de înscriere. Medicii se pot înscrie la simpozion alegând categoria «Dentist Industrializing Country»”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Informațiile privind lectorii și programul științific pot fi accesate la următorul link: bern-co.com/4th-international-symposium.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe