Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

SMARTDIAB vă așteaptă pe 7-8 octombrie

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală joi, 30 septembrie 2021, ora 15:53

În perioada 7-8 octombrie va avea loc, în mediul online, Conferința SMARTDIAB, cu tema generală „Managamentul diabetului centrat pe pacient”. Coordonator științific: prof. dr. Gabriela Radulian.

Diabetul zaharat rămâne mereu o provocare pentru toți medicii, indiferent de specialitate, abordarea fiind într-o echipă multidisciplinară centrată pe pacient. SMARTDIAB a ajuns la cea de-a IV-a Conferință interdisciplinară, ce reunește specialiști de prestigiu din țară și din străinătate, în care se vor prezenta noutățile și progresele înregistrate în managementul diabetului zaharat.

Smartdiab

În cadrul acestui eveniment se vor discuta teme de larg interes cu experți de renume specializați în prevenția, diagnosticul și tratamentul modern al diabetului zaharat.

Specialitățile creditate cu puncte EMC: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Psihiatrie, Neurologie, Nefrologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Dermatologie, Chirurgie, Medicină de Familie, Reumatologie, Endocrinologie, Ortopedie și Medicină Internă.

Mai multe detalii despre programul conferinței și despre înscrieri găsiți pe cele două linkuri.

Etichete: smartdiab conferinta diabet zaharat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.