Newsflash
REUNIUNI

SRATI 2022

de - ian. 25 2022
SRATI 2022

O nouă ediție a Congresului Național SRATI va avea loc, în format hibrid (online și la Sinaia), în perioada 11-15 mai. Viața Medicală este partener media profesional.

RLC - 2022 - SRATI - AMP - 300 x 250 px (2)

Dragi colegi,

Îmi face nespusă plăcere să vă invit la o nouă ediție a Congresului Național SRATI și a evenimentelor sale satelit, devenite deja repere importante în programele de educație medicală continuă: Al 48-lea Congres al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 16-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 14-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă, Al 21-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 9-lea Simpozion „România Dodoloață” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova.

După două ediții de succes organizate exclusiv în mediul virtual, ne bucurăm să anunțăm primul eveniment hibrid SRATI, ce se va desfășura în perioada 11-15 mai 2022. Mediul online și cel offline (fizic) vor fuziona pentru o nouă experiență remarcabilă. Centrul Internațional de Conferințe din Sinaia, locul de suflet al Congreselor noastre naționale, va găzdui reuniunea față în față, componenta digitală fiind susținută de platforma virtuală v-SRATI cu care v-am obișnuit deja și care oferă numeroase oportunități de informare și relaționare.

Cu fiecare an în care ne-am întâlnit, fie față în față, fie online, am demonstrat că S.R.A.T.I. nu este numai o comunitate științifică reprezentativă la nivel național și internațional, în care educația, progresul și inovația sunt valorile de temelie. S.R.A.T.I.  este o mare familie, unificată de solidaritate, reziliență și empatie. Asadar, în spiritul de fraternitate al Societății noastre, vă așteptăm să susțineți în continuare vocea comunității A.T.I. și să vă implicați activ în evenimentele SRATI 2022.

Contextul pandemic riscant și imprevizibil pe care îl cunoaștem cu toții mult prea bine, mă determină să fac precizarea că rămânem, totuși, pregătiți pentru orice situație neprevăzută, inclusiv organizarea în format exclusiv virtual a evenimentului. Însă, cu optimism și încredere, vă asigur că vom avea parte de o reuniune de excepție, indiferent de modul de conectare deoarece, după cum prea bine știți și simțiți, uniți suntem puternici, suntem S.R.A.T.I.!

Cu prietenie,

Prof. Dr. Șerban-Ion Bubenek-Turconi

Președinte Congres Național SRATI 2022
Președinte Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă – S.R.A.T.I.
Membru al Board-ului de Conducere al Societății Europene de Anestezie-Terapie Intensivă (ESAIC)
Președinte al Consiliului Societăţilor Naţionale din ESAIC
Şef Clinică A.T.I. Fundeni – U.M.F. „Carol Davila” București
Examinator Internațional pentru Diploma Europeană de Anestezie-Terapie Intensivă
Șef Secție A.T.I. 1 – I.U.B.C.V. „Prof.C.C.Iliescu” București
Visiting Professor Tel Aviv University of Medicine, Israel
Assistant Étranger de l’Université Pitié-Salpêtrière, Paris VI, Franța

Mai multe informații: www.sraticongres.ro 

ETICHETESRATI 2022

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe