Newsflash
REUNIUNI

SRC organizează cursul „Actualități în aritmii cardiace” în luna martie

de Florentina Ionescu - feb. 8 2022
SRC organizează cursul „Actualități în aritmii cardiace” în luna martie

Vineri, 4 martie, de la ora 09:00 se desfășoară cursul ARCA - Actualități în aritmii. Acesta este un eveniment online pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Cursul ARCA - Actualități în aritmii cardiace este organizat de Societatea Română de Cardiologie și este un curs clasic cu o față nouă – cazuri clinice cu aplicație largă, cu scenarii clinice și nu numai pentru medici pasionați de aritmologie, se arată pe pagina de Facebook dedicată acestui eveniment online. 

curs arca aritmii societatea romana de cardiologie
Foto: Pixabay

„Dragi Colegi,

Vă invităm să participați alături de noi în data de 4 martie 2022 la a treia ediție online a Cursului ARCA dedicat aritmiilor cardiace, organizat de Grupul de Lucru Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie. Vă propunem o serie de cazuri aritmologice din viața reală, detaliind algoritmul evaluării clinico/paraclinice și rezolvarea cazului prin raportare la ghidurile medicale actuale. Cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist, atât la nivel de specialist cât și de rezident, interesat de a face parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace – atât comune cât și rare. Vă așteptăm cu drag să dialogăm online”, se arată în invitația esmnată de Conf. Dr. Dragoș Cozma și de Ș.L. Dr. Ștefan Bogdan.

Nu uitați: cursul este organizat în 4 martie 2022, ora 09:00.

Directori de curs sunt: Conf. Dr. Dragoș Cozma, Ș.L. Dr. Ștefan Bogdan

Detalii despre taxele de participare găsiți la acest link.

Evenimentul este creditat cu 6 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Detalii despre înregistrare găsiți aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe