Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Tendințe noi prezentate la Conferința Societății Române de Estetică Ginecologică

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 5 septembrie 2022, ora 14:46

A treia Conferință a Societății Române de Estetică Ginecologică (SREG) a avut loc în zilele de 2 și 3 septembrie la un hotel din București.

La acest eveniment științific, speakerii invitați au avut prezentări pe teme de actualitate în Ginecologia Estetică și Medicina Regenerativă, precum:

- PRP („Terapia vampir”), tratamente cu celule stem;

- Tratamentul vaginal cu laserul CO2, botox și acid hialuronic;

- Tratamentul laxității vaginale și al incontinenței urinare cu ajutorul terapiei BTL cu radiofrecvență și EMSELLA;

- Tratamente hormonale și non-hormonale în menopauză;

- Operații prezentate pas cu pas: labioplatie, reconstrucție vaginală, perineoplastie;

- Rejuvenare cu acid threads, lichid amniotic, țesut adipos. 

a treia Conferință a Societății Române de Estetică Ginecologică
Foto: https://www.facebook.com/profdrelvirabratila/

Vindecare prin utilizarea propriilor resurse

Prof. dr. Elvira Brătilă (medic primar obstetrică-ginecologie) a fost nu doar speaker în cadrul conferinței de anul acesta a SREG. Ea este, totodată, vicepreședinte al SREG.

Aceasta a prezentat pe pagina sa oficială câteva informații utile pentru profesioniștii din domeniul sănătății, cu ocazia celei de-a treia conferințe a a Societății Române de Estetică Ginecologică.

„În lumina noilor progrese, abordarea medicinei actuale se rescrie din perspectivă holistică. Medicina regenerativă vorbește despre vindecare prin utilizarea propriilor resurse și acoperă toate abordările terapeutice inovatoare care vizează restabilirea sau înlocuirea țesuturilor bolnave, a sistemelor nefuncționale sau chiar a organelor întregi. De aceea, utilizarea tehnicilor din diverse domenii biomedicale - terapia cu celule stem și genetice, ingineria tisulară și biomaterialele inovatoare - acoperă toate disciplinele medicale, vorbind despre posibilăți de vindecare prin mijloace non-invazive, nedureroase, cu recuperare rapidă post-proceduri.”, a scris prof. dr. Elvira Brătilă pe o rețea socială.

elvira bratila medic endometrioza

Despre cea de-a treia Conferință a Societății Române de Estetică Ginecologică/SREG, medicul Elvira Brătilă (foto) a mai afirmat:

„Ne-am bucurat de o prezență internațională numeroasă și ne-a făcut plăcere să găzduim în România această conferință, într-un domeniu considerat până nu de mult «medicina viitorului». Viitorul îl construim prin ceea ce gândim în prezent, anticipând tendințele și nevoile pacienților noștri.” 

prof dr elvira brătilă

Etichete: elvira bratila ginecologia estetica medicina regenerativa celule stem botox acid hialuronic laxitate vaginala reconstructie vaginala societatea romana de estetica ginecologica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.