Newsflash
REUNIUNI

UMF „Carol Davila”, partener în proiectul Alliance for Life

de Florentina Ionescu - ian. 3 2022
UMF „Carol Davila”, partener în proiectul Alliance for Life

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București are în vedere realizarea unui "retreat" în luna ianuarie, dedicat doctoranzilor, cercetătorilor și rezidenților.

Pe site-ul oficial al UMFCD sunt oferite mai multe informații despre Early Stage Researchers Retreat, ce va avea loc în ianuarie 2022. 

Astfel, UMFCD, în cadrul Programului Horizon, este partener în proiectul Alliance for Life - A4L, la care participă 12 universități și instituții de cercetare de prestigiu din mai multe țări din Sud-Estul Europei. 

alliance4life

Descrierea acestui proiect, precum și activitățile pe care le derulează UMFCD le găsiți și pe site-ul proiectului, aici

 

„Una dintre actiuni consta in realizarea unui retreat «Early Stage Researchers» dedicat tinerilor doctoranzi, cercetatori, rezidenti cu activitate de cercetare ce va fi sustinut online in 20-21 Ianuarie 2022”, se arată pe site-ul UMFCD.

Un interesant program cu sesiuni interactive a fost pregătit pentru cei interesați:

  • „LIFE after PhD” in care va puteti inspira pentru viitoarele dvs. cariere prin povesti de succes și lecții învatate de la profesioniști de succes care lucrează în cercetarea din sectorul privat;
  • scurte sesiuni de prezentare ale partenerilor Alliance4Life in care aveți ocazia sa aflați despre infrastructura și serviciile de ultimă generație oferite de membrii A4L;
  • scurte sesiuni de prezentare ale industriei in care aveți posibilitatea de a cunoaște partenerii industriali ai Alliance4Life cu oferte interne de cercetare și dezvoltare;
  • Trends & Traps of Communicating Research in care puteți afla cum o abordare profesională de comunicare a rezultatelor cercetării în știință vă poate ajuta in cariera dvs;
  • Oportunități de finanțare in care sunt prezentate oportunitati europene de granturi și obțineți sfaturi de la profesioniști cu privire la scrierea propunerilor, inclusiv informatii despre actiunile din cadrul programulului Marie Skłodowska-Curie, Noul Erasmus+ pentru 2021-2027, bursele postdoctorale MSCA, etc.

Mai multe detalii găsiți în invitația de participare și în programul evenimentului.

Vă puteți înregistra până la 19 ianuarie 2022.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe