Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

„Variola maimuței – Urgență sanitară globală”, subiect ce va fi dezbătut la o masă rotundă a AȘM

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 13 decembrie 2022, ora 11:42

Academia de Științe Medicale găzduiește vinerea aceasta un nou eveniment dedicat profesioniștilor din domeniul medical.

Academia de Științe Medicale (AȘM) organizează masa rotundă cu tema „Variola maimuței – Urgență sanitară globală”. Evenimentul va avea loc în data de 16 decembrie, începând cu ora 10:00, și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale. Mai multe detalii aici.  

variola maimutei masa rotunda ASM

Coordonatorul științific al dezbaterii este Prof. dr. Emanoil Ceaușu, membru titular al Academiei de Științe Medicale.

PROGRAM:

Cuvânt de deschidere din partea Biroului Executiv al Academiei de Științe Medicale - Prof. Dr. Emanoil Ceaușu, Secretar general al Biroului Executiv al ASM și Membru titular al Academiei de Științe Medicale.

Conf. Dr. Emilian Damian Popovici – de la Universitatea de Medicina și Farmacie “Victor Babeș “ din Timișoara, Vicepreședinte Societatea Română de Epidemiologie – prezentare pe tema: Mpox - caracteristici epidemiologice și situația actuală.

Șef lucrări Dr. Corneliu Popescu, de la Institutul de Virusologie „Ștefan S. Nicolau”, Medic primar Boli Infecțioase; Director medical, Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” – prezentare pe tema: Aspecte virusologice în infecția cu variola maimuței.

Conf. Dr. Simin Aysel Florescu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București; Managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” – prezentare pe tema: Variola maimuței - diagnostic și tratament.

Conf. Dr. Cristiana Oprea, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București; Medic primar Boli Infecțioase, Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” – prezentare pe tema: Aspecte clinico-evolutive la pacienții cu variola maimuței - experiența spitalului Victor Babeș.

Etichete: variola maimutei simin florescu Simin Aysel Florescu Emilian Popovici academia de stiinte medicale masa rotunda

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC