Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Webinar dedicat podiatriei, organizat în luna mai

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 3 mai 2022, ora 11:41

Neurodiab – Societatea de Neuropatie Diabetică anunță că luna aceasta va avea loc un nou webinar organizat de D-Foot International, dedicate specialiștilor podiatri.

Astfel, seria educativă D-Foot International, dedicată specialiștilor podiatri, continuă. Următoarea întâlnire este programată pe data de 21 mai, de la ora 14:00 (CET), se arată pe pagina oficială de Facebook a Neurodiab

neurodiab anunt webinar podiatrie

Webinariile D-Foot International se adresează specialiștilor podiatri, precum și medicilor care intră în alcătuirea echipei multidisciplinare ce se ocupă de abordarea și tratarea piciorului diabetic. 

Conferință dedicată medicilor, pe tema „Echipa medicală multidisciplinară” 

Aceste întâlniri online aduc în fața privitorilor medici de renume mondial pentru a putea împărtăși o parte din experiența lor și astfel să îmbunătățească cunoștințele legate de piciorul diabetic la nivel global. Participarea la webinarii este gratuită pentru toți cei interesați.

„Până acum au avut loc două sesiuni de webinarii. Prima sesiune i-a avut ca lectori pe Dr. William Jeffcoate și Dr. Jeff Steinberg, iar la a doua sesiune lectorii au fost Dr. Michael Edmonds și Dr. Robert Frykberg. Întâlnirea 3 urmând să-i aibă ca lectori pe Dr. Wane Wukich și Dr. Lee C. Rogers”, au detaliat reprezentanții Neurodiab.

Pentru a afla mai multe informații legate de webinariile D-Foot International, vizitați pagina web d-foot.org.

Etichete: neurodiab neuropatie diabetica societatea de neuropatie diabetica webinar medici piciorul diabetic

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.