Newsflash
REUNIUNI

Webinar despre răspunsul imun în infecția cu SARS-CoV-2, organizat de ASM

de Florentina Ionescu - mar. 23 2022
Webinar despre răspunsul imun în infecția cu SARS-CoV-2, organizat de ASM

Academia de Științe Medicale organizează masa rotundă cu tema „Răspunsul imun în infecția cu SARS-CoV-2. Modularea răspunsului imun în urma vaccinării”.

Evenimentul va avea loc mâine, 24 martie, începând cu ora 10:00, și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale (ASM).

Coordonatorul științific al dezbaterii este prof. dr. Dorel Lucian Radu. În cazul în care nu puteți urmări transmisiunea în direct, înregistrarea acesteia va fi disponibilă atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul de YouTube al Academiei de Științe Medicale, anunță organizatorii. 

Reactivarea SARS-CoV-2

Programul Webinarului:

Prof. Dr. Dorel Lucian Radu, Membru titular al Academiei de Științe Medicale – prezentare pe tema: Răspunsul imun celular și umoral în infecția cu SARS-CoV-2.

Prof. Dr. Virgil Păunescu, Vicepreședinte al Academiei de Științe Medicale – prezentare pe tema: Experiența Centrului Oncogen și a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militar ''Cantacuzino’’ în dezvoltarea unui vaccin candidat împotriva Infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Col. Dr. Corina Lăcrămioara Taubner, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ''Dr. Carol Davila'' București, Laboratorul de Analize Medicale – prezentare pe tema: Diagnosticul de laborator în infecția cu virusul SARS-CoV-2 - experiența laboratorului de analize medicale al S.U.U.M.C. '' Dr. Carol Davila’’, în context pandemic; Autori: Irina Butte, Corina Lăcrămioara Taubner.

Prof. Dr. Monica Neagu, Laboratorul de Imunologie, Institutul Național de Patologie “Victor Babeș”, Departamentul de Patologie, Spitalul Clinic Colentina, Școala Doctorală, Facultatea de Biologie, Universitatea București – prezentare pe tema: Dinamica imunoglobulinelor specifice IgG și IgA după vaccinarea anti-SARS-CoV-2.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe