Newsflash
REUNIUNI

Webinar în domeniul podiatriei, în 29 ianuarie - Detalii despre înscriere

de Florentina Ionescu - ian. 4 2022
Webinar în domeniul podiatriei, în 29 ianuarie - Detalii despre înscriere

Profesioniștii din domeniul medical sunt invitați, la sfârșitul lunii ianuarie, să participe la un webinar dedicat podiatriei.

Pe pagina oficială a Societății de Neuropatie Diabetică a fost publicat la sfârșitul anului 2021 un anunț despre un webinar medical. 

webinar podiatrie
Sursa foto: https://www.facebook.com/neurodiab/

„Stimați medici și personal medical, azi dorim să vă invităm la o serie educațională organizată de D-Foot International, care se concentrează bineînțeles, pe domeniul podiatriei. Aceasta se adresează specialiștilor din domeniul medical, iar primul webinar va avea loc pe data de 29 Ianuarie 2022, unde vor prezenta Dr. William Jeffcoate și Dr. John Steinberg. Linkul pentru încriere va fi disponibil în curând, așa că rămâneți aproape”, au scris reprezentanții Neurodiab pe o rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe