Newsflash
REUNIUNI

Webinar moderat de dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, diseară, de la 19:00

de Florentina Ionescu - dec. 2 2021
Webinar moderat de dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, diseară, de la 19:00

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu invită profesioniștii din domeniul medical în această seară la un webinar pe tema terapiei antitrombotice la pacienții cu AVC.

Intitulat „Terapia antitrombotică la pacienții cu accident vascular cerebral”, webinarul se va ține în această seară, de la ora 19:00, pe platforma Zoom. 

webinar dr. tatu chitoiu

„Pacientul cu AVC ischemic/hemoragic cu indicație de terapie antitrombotică... o provocare practică care stârnește mereu emoții medicului curant... Acest al treilea episod al serialului «Terapia antitrombotică la pacienți speciali» îl va avea drept protagonist pe domnul Conf. Dr. Sorin Tuță și se va desfășura mâine (n.red. -azi), Joi, 2 Decembrie, începând cu orele 19:00. Accesul este liber pentru profesioniștii în medicină (rețineți link-ul de mai sus)”, a transmis medicul Gabriel Tatu-Chițoiu pe o rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe