Newsflash
REUNIUNI

Webinar pentru asistenții medicali: comunicarea cu personalitățile dificile

de Florentina Ionescu - oct. 26 2021
Webinar pentru asistenții medicali: comunicarea cu personalitățile dificile

Filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România organizează mâine un webinar pe tema comunicării cu pacienții cu personalități dificile.

Miercuri, 27 octombrie, de la ora 17:00, asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt așteptați pe platforma www.emcbuc.ro, la webinarul „Comunicarea cu personalitățile dificile în context medical”. Pentru înscrieri, accesați linkul acesta, potrivit unui anunț făcut pe pagina oficială a OAMGMAMR – Filiala București. 

incredere-medic-pacient

Numărul de locuri libere rămase pentru acest webinar este 44, iar numărul de credite EMC obținute în urma prezenței la acest webinar este două credite.

„Pentru obţinerea numărului de credite este necesară participarea la acţiune pe toată durata desfăşurării ei”, anunță organizatorii pe platforma emcbuc.ro.

Obiectivele acestui curs online sunt următoarele: familiarizarea cu diferitele tipuri de personalități dificile; identificarea nevoilor tipologiilor de personalitate; sdaptarea comunicării la specificul personalităților dificile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe