Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Zilele Medicale şi Ştiinţifice IOB, în online. Detalii despre înscriere

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 9 iulie 2020, ora 15:41

Platforma MedicHub anunță că Zilele Medicale şi Ştiintifice ale Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti vor avea loc online, în perioada 27-29 august.

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucureşti şi Societatea Naţională de Oncologie Medicală din România vă invită să participați la conferinţa naţională dedicată medicilor și asistenților care au în grijă pacientul cu cancer.

conferinta online
Sursă imagine: Pixabay

 

Potrivit MedicHub, tema principală a conferinţei este „Perspective interdisciplinare în oncologie”. Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici.

Taxa de participare la Zilele Medicale şi Ştiinţifice IOB include un abonament format digital pentru un an la revista Oncolog-Hematolog.ro şi adeverinţa care atestă acordarea creditelelor EMC aferente abonamentului.

Adeverinţa aferentă abonamentului la revista Oncolog-Hematolog.ro se va obţine exclusiv în urma activării contului personal în platforma MedicHub şi a abonamentului digital la revista Oncolog-Hematolog.ro.

Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea „Evenimentele mele” în termen de 14 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului.

Participarea la eveniment este contorizată, pentru acordarea corectă a creditelor EMC.

MedicHub precizează că înscrierea la acest eveniment fără participare nu este suficientă pentru primirea certificatului. 

Pentru accesarea conferinței online veţi primi, pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat la eveniment, link-ul de acces şi datele de logare.

Detalii despre participarea la conferință puteți obține la numărul de telefon: 0758012326 sau la adresa de e-amil:evenimente@medichub.ro.

Etichete: medichub Oncologie cancer conferinta online

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.