Newsflash
ACTUALITATE Știri

Salvați Copiii România face angajări

de Magdalena Tănăsescu - iun. 20 2024
Salvați Copiii România face angajări

În scopul consolidării programului de intervenție umanitară, Organizația Salvați Copiii intenționează să angajeze trei specialiști care vor avea ocazia să se formeze și dezvolte profesional într-un mediu internațional.

Cele trei roluri disponibile sunt: Project Director, Deputy Project Director (Operations) și Deputy Project Director (Technical). 

„Recrutăm 3 roluri cheie pentru a lucra cu noi în vederea protejării copiilor împotriva muncii forțate și a traficului de copii, în cadrul Programului de Parteneriat Child Protection Compact (CPC) în România finanțat de Departamentul de Stat al SUA. Angajarea este condiționată de obținerea cu succes a proiectului și de aprobarea candidatului de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID)”, se menționează într-un anunț al organizației.

CV-ul și scrisoarea de intenție pot fi trimise pe adresa: secretariat@salvaticopiii.ro, până pe 26 iunie 2024. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe