Newsflash
Sănătate privată

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Spitalului de Oncologie Monza

de Florentina Ionescu - dec. 6 2022
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Spitalului de Oncologie Monza

Autoritatea de concurență a autorizat recent preluarea spitalului de oncologie Monza de către Istanbul Memorial Sağlik Yatirimlari.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Istanbul Memorial Sağlik Yatirimlari A.Ş. preia Spitalul de Oncologie Monza SRL, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Citiți și: Memorial Healthcare achiziționează Spitalul de Oncologie Monza din cadrul Enayati Medical City 

spital

Istanbul Memorial este un furnizor de servicii medicale prin intermediul mai multor spitale din Turcia. Istanbul Memorial face parte din grupul de companii deţinut de familia Aydin, care activează în mai multe domenii: investiţii în domeniul sănătăţii, comerţul cu amănuntul în sectorul alimentar, comerţul cu amănuntul al textilelor, producerea textilelor şi marketing. 

Pe piaţa din România, grupul activează prin intermediul companiei English Home SRL, care deține magazine prin care se comercializează cu amănuntul produse de casă.

Spitalul de Oncologie Monza SRL este un furnizor de servicii medicale integrate, destinat, în principal, pacienților oncologici.

„Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.”

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe