Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Sănătate privată

Consiliul Concurenței analizează preluarea Laurus Medical

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 9 iunie 2022, ora 17:30

Consiliul Concurenței a anunțat că analizează preluarea Laurus Medical SRL de către ABC Medicover Holdings B.V.

Consiliul Concurenței analizează, astfel, tranzacția prin care ABC Medicover Holdings B.V. intenționează să preia Laurus Medical SRL, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

spital

Grupul Medicover este un furnizor specializat de servicii de diagnosticare și asistență medicală, concentrându-se pe piețele din Europa Centrală și de Est și India.

Medicover activează pe piața din România, având o rețea de 28 de clinici în București, 28 de cabinete de întreprindere și patru spitale generale: în București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova. De asemenea, are peste 200 de unități medicale partenere.

Laurus Medical SRL este activă pe piața serviciilor de spitalizare de zi și a serviciilor ambulatorii și este specializată, în principal, în proctologie, flebologie și gastroenterologie, operand clinici medicale pe teritoriul României.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică, în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.”, potrivit comunicatului.

Etichete: Medicover consiliul concurentei asistenta medicala dianosticare spitale private clinici medicale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.