Newsflash
Sănătate privată

Un medic român a lansat abonamente stomatologice „all inclusive”

de Florentina Ionescu - aug. 29 2022
Un medic român a lansat abonamente stomatologice „all inclusive”

Un medic și-a propus să ofere o mână de ajutor persoanelor care vor să-și mențină dantura sănătoasă.

Pentru țara noastră, acest concept este o premiră. Dr. Alin Udeanu a lansat săptămâna trecută abonamentele stomatologice „all inclusive”. Ce înseamnă acest concept? Un preț mai mic pentru anumite servicii stomatologice. 

medici stomatologi punct de vedere CMSR

În contextul actual, tarifele stomatologice sunt din ce în ce mai mari, iar inflația este în plin proces de creștere. Astfel, doctorul Alin Udeanu oferă o mână de ajutor oamenilor care vor să-și mențină dantură sănătoasă la un preț mai mic și la îndemână oricui, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

„Timp de patru ani am gândit acest sistem de servicii all inclusive pentru că toată lumea să-și poată permită menținerea danturii sănătoase tot restul vieții. Astfel că, prin abonamentele All Inclusive de 200 ron/lună, beneficiezi de o gamă largă de servicii stomatologice, precum: igienizare, consultații periodice, obturații simple și complete (plombe), extracții dentare, chiuretaj dinte și arcadă, stras dentar, șlefuire, detartraj, dar și de prețuri cu un discount de 70% la implanturi, pe baza acestui abonament. Astfel, vreau să îmbunătățesc sănătatea orală a unei societăți speriate de prețurile mari practicate pe piață”, a declarat domnul dr. Alin Udeanu.

Patru din zece români au cel puțin un dinte lipsă

În urma unor studii, s-a constatat că patru din zece români au cel puțin un dinte lipsă. Motivele pierderii dinților sunt: igiena orală necorespunzătoare, netratarea la timp a cariilor dentare, absența vizitelor la dentist, precizează sursa menționată. 

Workshopuri în stomatologie, organizate de Liga Studenților la Medicină Dentară București 

„Vrem ca toată lumea să își poată permite consultații și intervenții stomatologice de înaltă clasa, la un preț comod, de 200 ron/ luna, astfel că vom avea români mai sănătoși și mai fericiți. Știm deja că 39% dintre românii, care au pierdut unul sau mai mulți dinți renunță la posibilitatea de a-și redobândi estetica și funcționalitatea zâmbetului printr-un tratament dentar. Motivele amânării tratamentelor dentare sunt: costurile crescute asociate cu tratamentele dentare, teama de durere, lipsa de educație sanitară dentară”, a mai adăugat dr. Alin Udeanu, cel care a inventat programul 200 ron „all inclusive”, făcând referire la echipa medicilor Clinicii DRM România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe