Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Sănătate privată

Un nou spital privat multidisciplinar se va deschide în București

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu luni, 19 aprilie 2021, ora 15:55

Grupul Provita anunță proiectul unui spital multidisciplinar cu o largă gamă de servicii medicale, care se va deschide anul viitor în zona de nord a capitalei.

Noul spital multidisciplinar anunțat astăzi, 19 aprilie 2021, printr-un comunicat de presă, va include un centru de oncologie în care terapia durerii va fi integrată în planul de tratament al pacientului. 

Cladirea Iride 18 Noul spital Provita
Clădirea noului spital se situează pe bd. Dimitrie Pompeiu, în nordul Bucureștiului.

 

Vrem ca turismul medical să devină istorie pentru pacientul român. Prin această investiție vom oferi un spital multidisciplinar complex, care acoperă o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale, prin servicii medicale integrate, de tip one-stop clinic.

Declarația aparține lui dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Provita.

Dr. Ovidiu Palea
Dr. Ovidiu Palea este specializat în Terapia Durerii.

Noul spital privat, care va avea 110 paturi și 7 săli de operație, pe o suprafață de 11.000 mp, va fi situat în Complexul IRIDE, pe bd. Dimitrie Pompeiu, în apropiere de stația de metrou Pipera. Clădirea există deja, iar spitalul se preconizează să devină operațional la începutul anului 2022.

Citește și: Dr. Wargha Enayati: Investițiile în spitale noi sunt o urgență maximă în România

 

Prima clinică din grupul Provita a fost inaugurată în 2011, în București. Centrul Medical Provita este una dintre puținele instituții medicale din țară specializate în Terapia Durerii și chirurgie minim invazivă a coloanei vertebrale. Din ianuarie 2019, Centrul de Diagnostic și Tratament Provita a devenit primul Centru de Instruire în Terapia Durerii  din Europa Centrală și de Est aprobat de ESRA.

S-ar putea să te intereseze și: "Dr. Ovidiu Nicolae Palea: "Pacienții vin la privat nu pentru doctori, ci pentru asistentele medicale"

 

 

Etichete: provita

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.