Este ușor să învinuim oamenii pentru decizia de a intra într-un fast-food ori într-o sală de jocuri. Mai ușor decât a-i învinui pe cei responsabili.
Un lucru despre care se vorbește extrem de puţin în contextul actual este corelaţia dintre alimentaţie și comorbidităţile asociate COVID-19.
În condiţiile în care se estimează că în următorii patru ani, peste jumătate din populaţia globală va suferi din cauza obezităţii, această patologie necesită intervenţii de urgenţă.
Un studiu realizat de asociaţii europene sanitare şi de mediu a descoperit că substanţe chimice din categoria PFAS au fost utilizate în ambalaje şi recipiente de unică folosinţă, pentru preparate de tip fast-food.
Examinarea cu ajutorul ultrasunetelor a devenit o investigaţie extrem de răspândită atât în mediul spitalicesc, cât și în cabinetele din ambulatoriu.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe