Newsflash

Rezultate căutare « fructe »


UE interzice plasticul de pe fructe și legume și pliculețele cu sosuri

de L. Budin - mar. 5, 2024

UE a votat luni, 4 martie, interdicția de folosire în restaurante, supermarketuri și hoteluri a recipientelor de unică folosință, a plasticului de pe fructe/legume și a pliculețelor cu șampon sau sosuri.

Pâinea, consumată zilnic sau aproape zilnic de 80% dintre români

de Magdalena Tănăsescu - iul. 18, 2023

Legumele, fructele și pâinea se află în top 3 alimente consumate zilnic sau aproape zilnic de 80% dintre români, în vreme ce doar 17% dintre locuitorii țării noastre obișnuiesc să mănânce alimente de tip fast-food.

Marea Britanie: fructe şi legume raţionalizate în supermarketuri

de L. Budin - feb. 22, 2023

Unele magazine din Marea Britanie au introdus limite temporare în privința cantității de fructe şi legume pe care le pot achiziţiona clienţii, pe fondul penuriei anumitor produse.

Urmele de pesticide de pe fructe și legume le anulează toate beneficiile

de L. Budin - mai 30, 2022

Urmele de pesticide de pe fructe și legume anulează toate beneficiile pe care produsele le au pentru sănătate, arată o cercetare americană. Un alt studiu arată care sunt cele mai contaminate produse.

Doza de ficțiune: „Fructe de mare” de Emilia Grecu

de Redacția Viața Medicală - mai 20, 2022

Emilia Grecu ne-a trimis spre publicare o proză scurtă intitulată „Fructe de mare”.

Românii și coșul de cumpărături: ce alimente sănătoase sunt în topul preferințelor

de Florentina Ionescu - dec. 3, 2021

O companie de cercetare de piață a făcut publice rezultatele unui studiu recent în ceea ce privește categoriile de alimente care nu lipsesc din coșul de cumpărături al consumatorilor români.

Ziua Mondială a Veganismului: produsele de sezon, o prioritate

- nov. 1, 2021

Ziua Mondială a Veganismului, marcată pe 1 noiembrie, atrage atenția asupra importanței consumului de legume și fructe, de leguminoase și cereale integrale, ca parte a unei alimentații sănătoase.

România, pe ultimele locuri în Europa la consum de fructe și legume

de Florentina Ionescu - sept. 22, 2021

László Borbély, consilier de stat și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, spune că trebuie să îndemnăm oamenii să consume în mod inteligent cât mai multe fructe și legume.

Dieta mediteraneană, ideală pentru reducerea riscului cardiovascular

de Dr. Alina SIMACHE - sept. 25, 2020

Consumul de legume, cereale integrale, nuci, ulei de măsline extravirgin, pește și cantităţi moderate de lactate, alături de postul intermitent, ar putea reduce riscul de boli cardiovasculare.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe