Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

500 de studenți și medici tineri se întâlnesc la UMF Craiova

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 9 noiembrie 2022, ora 12:19

Între 10 și 13 noiembrie, peste 500 de tineri și medici din toată lumea se întâlnesc la Craiova’s International Medical Students Congress, organizat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova.

Devenit unul dintre cele mai importante congrese internaționale pentru studenți și tineri medici, CIMSC - Craiova’s International Medical Students Congress -  însumează peste 10 conferințe și 50 de activități practice, cu sprijinul constant din partea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, se arată într-un comunicat.

congres-craiova

Scopul comun al corpului profesoral UMFCV și al studenților voluntari este îmbunătățirea constantă a educației medicale oferite viitorilor medici, iar congresul completează perfect eforturile zilnice depuse de tutorii noștri în cadrul programelor de studiu”, se subliniază în document.

Pe lângă activitatea științifică, congresul încurajează socializarea și formarea unor relații de colegialitate. De asemenea, participanții au oportunitatea de a concura într-o competiție științifică de articole medicale, fiind încurajați să activeze, încă de pe băncile facultății, în domeniul cercetării, alături de corpul profesoral UMFCV și de coordonatori științifici din întreaga lume.

Toate activitățile din cadrul congresului au un scop comun, perfecționarea cunoștințelor și abilităților de îngrijire a pacienților, pentru ca generațiile viitoare de medici să poată întoarce societății tot sprijinul primit în procesul lor de pregătire. Așa cum spun și profesorii noștri, congresul se rezumă la un principiu simplu, «studenții de azi sunt medicii de mâine»”, se arată în comunicat.

ADRFR salută derularea programului pilot de vaccinare împotriva gripei în farmacii

Etichete: congres umfcv societatea studentilor medicinisti craiova imbunatatirea educatiei medicale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.